Meer hits met Google Ads voor Barcode Shop

Klanten waar we trots op zijn

Elke week zetten we een klant in de schijnwerpers. Waarom? Omdat we trots zijn op onze klanten. Samen behalen we mooie resultaten. Zoals hoger scoren in Google.

Een tijdje terug kwamen we in contact met Lars Bekel van EANbarcodesnederland. Zijn advertenties in Google Ads hadden niet het gewenste resultaat. Weinig kliks en verkopen bleven uit. Na de eerste kennismaking was er met Lars al snel wel een “klik”. Hij weet wat hij wil, staat open voor suggesties en houdt van doorpakken. Zo was de eerste opdracht: meer hits met Google Ads. Daar houden wij van: klanten die weten wat ze willen en er helemaal voor gaan!

Het proces

EANbarcodesnederland heeft zelf de webshop gemaakt in Shopify. Dat zag er zeker niet slecht uit. Maar we hebben samen eerst een aantal verbeteringen doorgevoerd. Zo hebben we de shop visueel aantrekkelijker gemaakt, het betaalproces verbetert en enkele teksten aangepast.

Dan komt één van de belangrijkste stappen: meten, meten en nog eens meten! Hoe komt een bezoeker op de webshop? Welke zoekwoorden worden gebruikt? Welke “weg” wordt bewandeld? Waar haken zij af?

Met al deze informatie zijn we aan de slag gegaan. We hebben verder onderzoek gedaan naar de zoekwoorden. We hebben de campagnes en advertenties aangepast en alles wat overbodig is geschrapt.

Binnen korte tijd zag Lars de resultaten toenemen en de verkopen stijgen.

“Goedemiddag. Ik merk een positieve verandering omtrent EBN, het aantal verkopen stijgt en het aantal bezoekers idem dito. Groet, Lars”

En door

Als de eerste resultaten er zijn is het natuurlijk niet het moment om achterover te gaan hangen. We blijven meten, finetunen en de advertenties bijwerken.

Lars zelf zit ook niet stil. De webshop is vernieuwd en het assortiment uitgebreid. Niet alleen barcodes worden aangeboden maar ook barcode scanners en kassasystemen. En binnenkort komen daar ook labelprinters bij. Mooi hoe hij dit in korte tijd voor elkaar heeft gekregen. Samen gaan we EANbarcodesnederland verder uit breiden en op de kaart zetten.

En de ambities van Lars gaan nog verder. Achter de schermen zijn we samen bezig met alweer het volgende project. Een nieuwe succesformule is in de maak en zal binnenkort het daglicht zien. Nieuwsgierig? Houd onze website en facebookpagina in de gaten. Of volg Lars op LinkedIn.

Wil jij ook hoger scoren in Google? meer hits met Google ads? En hoe wij dat voor jou kunnen realiseren?

Neem dan contact met ons op