Title Image

Over ons

Even kennismaken

Onze

Missie

PiR2 helpt ondernemers in Nederland met het creëren van een zo optimaal mogelijke online businessomgeving, waardoor het succes van de klant vergroot wordt.

Over

Ons

Wij zijn gevestigd in de Gruyter Fabriek in ’s-Hertogenbosch. Waar lang geleden levensmiddelen e.d. werden geproduceerd, hebben de afgelopen jaren veel creatieve ondernemers zich gevestigd in dit voormalige fabriekspand. Nu is het een innoverende en inspirerende omgeving voor velen. Een echte ‘creative hotspot’, waar wij ons helemaal thuis voelen.

Vanuit de Gruyter Fabriek helpen we gevestigde en startende ondernemers met hun online business systemen. Wij ondersteunen je bij jouw online marketing, bij het (her)ontwikkelen van jouw website of webshop en we leveren en implementeren uiteenlopende software pakketten die je bijvoorbeeld helpen bij je e-mailmarketing, je klantenbeheer of bij je mail- en agendasystemen.

Pieter PiR2 Online Solutions

Pieter

Hippe nerd/Eigenaar
wie is Pieter
Andrea PiR2 Online Solutions

Andrea

Operations Manager
wie is Andrea

Wil jij een website die echt bij jou past? Of eindelijk resultaat boeken met jouw online marketing? Of heb je een andere vraag? Neem contact met ons op en laat ons weten waar jouw uitdagingen liggen.