Title Image

Andrea even voorstellen

Andrea

Over mij

“Vanuit mijn kennis en ervaring zorg ik ervoor dat PiR2 het mooie, leuke bedrijf wordt en blijft dat het wil zijn. Op de achtergrond; ik breng structuur aan, onderhoud en breid ons netwerk uit. Daarnaast hou ik me ook bezig met het helpen van startende ondernemers en het coachen van opdrachtgevers.

 

Jarenlang, in de tijd dat dat nog gewoon P&O mocht heten, heb ik gewerkt binnen het human resource management voornamelijk in de ICT-branche. Daarna heb ik me gespecialiseerd in het ziekteverzuim als arbeidsdeskundig casemanager. Zowel voor de verzekeringswereld als in de ICT-wereld. Ik zie mezelf graag als een mensgerichte-versterking-achter-de-schermen bij PiR2.

Met mijn kennis en inzichten, ervaring in procesmanagement en mijn gezonde perfectionisme kijk ik graag vooruit. Ik hou er niet van om te blijven hangen in het hier en nu. Ik kijk juist graag naar de toekomst, nieuwe mogelijkheden ontdekken en ontwikkelen!

 

Waar Pieter gaat voor foe jong hai, kies ik toch liever babi pangang. Vullen we elkaar zelfs hiermee mooi aan. Eten is een van mijn grootste hobby’s; ik kook heel graag en eet net zo graag. Mijn guilty pleasure? Pannenkoeken met gebakken banaan met ijs, slagroom en stroop.”