Title Image

Over Pieter

Pieter

Over mij

“Als specialist in online marketing, webdesign, software-implementatie en in het optimaliseren van processen wil ik onze opdrachtgevers simpelweg de best passende oplossingen kunnen bieden op deze gebieden. Op een laagdrempelige manier. Met begrip, persoonlijke aandacht en geduld. En kennis en expertise. Zodat we jouw werk gemakkelijker en nog leuker maken.

 

Ik ben een techneut pur sang; ik zie alleen maar uitdagingen en oplossingen op technisch gebied. En ik breng een flinke dosis creativiteit mee in het bieden van oplossingen.

 

Al in de jaren ’90 begon mijn fascinatie voor computers, automatisering en het bouwen en onderhouden van netwerken. Voor mijn toenmalige werkgever nam ik de gehele automatisering op me, ik leerde veel en kreeg de smaak te pakken. Ik begon met schrijven van software en deed verschillende trainingen (o.a. Microsoft training systeembeheerder).

Ik studeerde bedrijfskundige informatica en later ook technische informatica, haalde nog meer certificaten, switchte van werkgever en werd technisch consultant. Later begon ik met het bouwen en onderhouden van websites, webshops, verdiepte me in online marketing en begon met het geven van advies aan organisaties. En daaruit is PiR2 ontstaan.

 

Verder ben ik meer van het hoenderhok dan van het kippenhok. Ik hou er wel van om die knuppel erin te gooien en het vuurtje wat op te stoken en om te kijken hoe ik iets in beweging kan krijgen.

 

En verder? Schilderen, lezen, fietsen. Het liefst in Italië, de Stelvio beklimmen op mijn stalen ros met dunne bandjes. Dat soort dingen. En natuurlijk mijn kat, Shiro. Die zich graag aansluit bij het team.

 

Oh, en foe jong hai.”