Title Image

Social advertising

en e-mailmarketing

ONLINE CAMPAGNES DIE HUN WERK DOEN? WIJ HELPEN JE!

Wat is dé manier om (zelfs vanaf dag één van je bestaan) te zorgen voor stevige bezoekersaantallen op je site, of om je product of dienst te verkopen? Juist, social advertising en e-mailmarketing.

En die twee vullen elkaar heel sterk aan. De klantreis begint altijd bij één kanaal. Dat kan je website zelf zijn, dat kan één van je social media kanalen zijn, je LinkedIn pagina, noem maar op. Social Advertising is vaak een heel goede manier om mensen kennis te laten maken met jou en ze te interesseren in jouw product of dienst. Zo leid je hem als het ware je trechter in en komt hij steeds dichter bij het moment dat hij echt iets van je wil.

Bijvoorbeeld: een of meerdere aansprekende posts of ads op je Instagram of Facebook pagina kunnen een reden zijn voor mensen om zich op je mailinglijst te abonneren. Via e-mailmarketing breid je vervolgens je relatie met je potentiële klant uit. En laat je hem nog meer voelen dat hij jouw product wil of nodig heeft.

Zo gaat hij van Aandacht naar Interesse. Vervolgens ontstaat er een Behoefte bij hem. Uiteindelijk komt hij ook echt in Actie en verkoop jij een van je prachtige producten of diensten.

PiR2 helpt jou bij het adverteren op social media kanalen en zorgt ervoor dat jij je e-mailmarketing zo goed mogelijk kan doen. Zo kan jouw organisatie groeien en nog succesvoller worden en zo kun jij doen waar jij goed in bent; het runnen van je eigen organisatie!

Laten we eens praten over jouw wensen, dan gaan wij snel aan de slag voor je!

VERGROOT EN VERSTERK JE ONLINE AANWEZIGHEID

social advertising

PiR2 helpt jou bij het opzetten en beheren van je social media campagnes. We kunnen je adviseren hoe je dat zelf het beste kunt doen. En je waar nodig bijsturen en coachen. Maar we kunnen je ook alle zorgen uit handen nemen en je social media-kanalen (o.a. Facebook, Instagram, Youtube en Pinterest) inrichten en vullen. Een Google AdWords campagne? Doen we ook.

Natuurlijk kijken we mee naar de inhoud van je boodschappen. Heb je aansprekende afbeeldingen of videos? Zijn je teksten helemaal correct en passen ze bij je doelgroep?

Als je wil, kunnen we ook dat stukje uit handen nemen door campagnes te ontwikkelen en tekst en beeld te verzorgen.

Wij zetten onze ervaring, kennis en inzichten graag in voor jouw campagnes.

Hoe we dat doen? Vraag het ons en je weet het.

Snel meer weten?

e-mailmarketing

De tijd dat e-mailmarketing niets meer was dan het een keer per week of maand versturen van een nieuwsbrief ligt ver achter ons. E-mailmarketing is een enorm krachtige marketingtool, een e-mailadres is zijn digitale gewicht in goud waard. Het is een van dé manieren om je doelgroep verder aan je te binden. Hoe groter je lijst met goede e-mailadressen, hoe groter je omzet.

PiR2 is er trots op dat het officieel partner is van ActiveCampaign; in onze ogen de beste tool voor e-mailmarketing die er is. ActiveCampaign is een heel overzichtelijke en gebruiksvriendelijke tool die je helpt bij het opbouwen van een goede relatie met je klant. Creëer en beheer je campagnes op een overzichtelijke manier, volg het clickgedrag van je bezoekers en pas daar je (automatisch gegenereerde) mails op aan.

Bouw zogenaamde sales funnels, waarmee je steeds een stapje dichter bij de verkoop van jouw product of dienst komt.

Wij leveren een licentie voor ActiveCampaign, richten de tool helemaal voor je in en kunnen complete campagnes voor je opstellen en beheren. Zo nemen we jou veel werk uit handen en kun jij de vruchten plukken van geoptimaliseerde en gestroomlijnde e-mailmarketingcampagnes.