Proosten op de nieuwe website!

Welkom. leuk dat je er bent.

Websites ontwikkelen voor onze opdrachtgevers. Dat doen we graag en dat doen we goed. Het verhaal van iemand anders vertellen, dat lukt ons keer op keer. Iets anders ligt het – zoals je vast wel zult herkennen – als het gaat om je eigen werk, je eigen website of het vertellen van je eigen verhaal.

Toen het tijd was om onze nieuwe website te ontwikkelen, hebben we dan ook direct de koe bij de spreekwoordelijke hoorns gevat; veel gepraat, plannen uitgeschreven én hulptroepen ingezet.

En nu zijn we live! Het heeft het bekende bloed, zweet en een paar tranen gekost, maar wat zijn we trots op het eindresultaat.

Een speciale dank aan Marieke Viergever die het beeldconcept en fotografie heeft verzorgd. Haar creatieve input en out of the box denken heeft bijgedragen aan het mooie resultaat.

De teksten zijn verzorgd door de Man van Taal, Jeroen Konings. Jeroen weet precies te verwoorden waar wij voor staan.

De opdracht aan hen beiden was: “hoe communiceren we de onderstaande waarden?”

–       Expert zijn

–       Niet te strak, niet te zakelijk, lekker makkelijk

–       casual, informeel, jong en een beetje rebels

–       Een persoonlijke touch

Alles is een nieuw jasje gestoken en nu zijn we helemaal klaar om ook voor jou aan de slag te gaan.

Wij ondersteunen je bij je online marketing, bij het (her)ontwikkelen van je website of webshop en we leveren en implementeren uiteenlopende softwarepakketten die je bijvoorbeeld helpen bij je e-mailmarketing, je klantenbeheer of bij je mail- en agendasystemen.

Wil je meer weten? We horen graag van je.

Neem contact met ons op